Početna Gradske teme Vošini dresovi sa Mihinim likom na aukciji, učestvujte i pomozite dečaku Milošu...

Vošini dresovi sa Mihinim likom na aukciji, učestvujte i pomozite dečaku Milošu Ćelapu

0

Potpisani dresovi FK Vojvodina, specijalno ukrašeni likom Siniše Mihajlovića, koje su fudbaleri Voše nosili na meču protiv Crvene zvezde, čekaju svog novog vlasnika.

Sav prihod od prodaje ide za lečenje malog Novosađanina Miloša Ćelapa, a svoje ponude na aukciji možete dati preko ovog linka.

Podsetimo, FK Vojvodina je odlučila da sav prihod od ulaznica za meč protiv Kolubare bude prosleđen za Miloševo lečenje, baš kao i dobrovoljni prilozi koje su gledaoci ostavljali pre i posle utakmice, a u akciju su se uključili i pojedini sponzori kluba.

Za lečenje Miloša Ćelapa na ovaj način je do sada prikupljeno ukupno 624.570 dinara, od čega 400.000 predstavlja donacija klupskih sponzora, a ostatak zarada od prodaje ulaznica i novac koji su posetioci meča sa Kolubarom ostavili u kutijama za to namenjenim.

Pred početak utakmice protiv Kolubare, u znak zahvalnosti prema sponzorima koji su podržali ovu akciju, fudbalski klub Vojvodina im je uručio uramljene dresove “stare dame” sa likom Siniše Mihajlovića, u kojima su Vošini fudbaleri odigrali nedavni meč protiv Crvene zvezde.

Fudbalski klub Vojvodina se još jednom zahvaljuje svim sponzorima i navijačima koji su se uključili u ovu akciju i poziva sve ljude dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Miloš Ćelap početkom marta treba da ide na operaciju u Italiji, gde će mu donor za transplantaciju koštane srži biti njegova osmogodišnja sestra, a za operaciju je potrebno da se prikupi više od 300.000 evra.

Izvor: 021.rs
Foto: PrtSc/matchwornshirt.com