Početna Kultura Berza vinila u SKCNS Fabrika

Berza vinila u SKCNS Fabrika

0

Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 11. februara, u Fabrici SKCNS-a, od 9 do 15 časova.

Broj izlagača na berzi je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu.

Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl berza.skcns@gmail.com. Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a ovog puta u sklopu berze od 13 časova biće predstavljena grafička novela slikara i strip-autora Borisa Stanića“Ja pacov”.

Boris Stanić rođen je 1984. godine u Pančevu. Završio je beogradski Fakultet likovnih umetnosti – Odsek slikarstvo. Učestvovao je i izlagao na brojnim radionicama i grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Stripove je objavljivao u časopisima i grupnim publikacijama. Objavio je grafički roman “Radosav: Jutarnja magla”, zbirku stripova “Blatište”, strip “Radosav – hrastovo lišće”, kao i “Atentat”, grafički roman u kome prikazuje Sarajevski atentat i poslednje dane Gavrila Principa. Pripada pančevačkoj andergraund sceni koja je uz imena poput Zografa, Maje Veselinović i drugih autora stekla zavidnu reputaciju u domenu “slobodnog stripa”.

Izvor: Gradskeinfo.rs
Foto: PrtSc/www.skcns.org