Početna Kultura Marina Sabadoš: Neozbiljni pristup ozbiljnim temama ono je što “Fazone i fore”...

Marina Sabadoš: Neozbiljni pristup ozbiljnim temama ono je što “Fazone i fore” čini jedinstvenim

0

marina sabadosPolako, ali sigurno stižemo i do dvanaeste epizode serijala “Fazoni i fore” u kojoj će vas uveseliti Ršumove priče, a specijalni gost muzičkog dela emisije biće Tanja Banjanin.

Ove subote “Vesti iz nesvesti” čitaju Ivan Ivanović i Marina Sabadoš koja je podelila sa nama svoje utiske sa snimanja kultne emisije za velike i male:

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da učestvujem u snimanju novog serijala “Fazoni i fore”. Takvog programa danas gotovo da i nema, pa mislim da je današnjoj deci uskraćeno odrastanje na kvaliteno edukativnim primerima vrednosti, a mališanima je to potrebno kao i nama što je bilo kad smo bili mali, a i sad. Neozbiljni pristup ozbiljnim temama je nešto što taj serijal čini jedinstvenim, a što izuzetno privlači i drži dečju pažnju. Velika čast mi je što učestvujem u serijalu u kojem se potencira na zabavi, edukaciji, razmišljanju i komunikaciji koja je u današnje vreme potisnuta zbog ere kompjutera gde informacije idu samo u jednom smeru… Predivan je osećaj biti deo ekipe koja kroz igru i šalu mališanima pruža edukaciju i zabavu a odraslim omogućava da ponovo budu deca.

I ove subote čekaju vas fazoni i fore u već dobro poznatom terminu 18 časova i 20 minuta na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Autor: Bojana Šević
Foto: Privatna arhiva