Početna Kultura Za “Doček” još sutra dve ulaznice po ceni jedne

Za “Doček” još sutra dve ulaznice po ceni jedne

0

Zbog velikog interesovanja za manifestaciju “Doček”, koja će se održati 13. januara 2023. godine, Fondacija “Novi Sad – Evropska prestonica kulture” organizuje prazničnu akciju koja traje do sutra, a tokom koje će publika moći da kupi dve ulaznice po ceni jedne.

Svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice za koncerte sa numerisanim mestima na prodajnom mestu GigsTix mreže u Pariskom magazinu, dok karte za koncerte na kojima mesta nisu numerisana publika može kupiti i onlajn.

Na Dočeku 13. januara 2023. godine, nastupiće ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Konstrakta, uz bend “Zemlja gruva” u Srpskom narodnom pozorištu. Afrička r’n’b princeza Nneka nastupiće u Sinagogi, u Reformatorskoj crkvi koncert će održati violinista Lajko Feliks, dok će sastav “Divanhana” nastupiti u Gimnaziji “Laza Kostić”.

Kada je reč o rok izvođačima, bend “Shortparis” nastupiće u Fabrici, zvezde iz Londona “Haelos” u Pozorištu mladih, Sana Garić u Kulturnoj stanici “Svilara”, Đorđe David i Ivana Peters u Kulturnoj stanici “Barka”, kao i legendarna “YU grupa” u u svečanoj sali kompanije NIS. Virtuozi klasične muzike Ke Ma i Šihan Vang, uz “Silk & Njind DUO” održaće koncert u Novosadskom pozorištu, pevačica Tijana Bogićević stiže u Kulturni centar Novog Sada, a najbolji džez bend iz Srbije “EYOT” u Kulturnoj stanici “Eđšeg”. U Radničkom domu nastupiće hrvatski sastav “ABOP”, dok nas u Srpskom narodnom pozorištu očekuje nastup pevačice duhovne i etno muzike Danice Crnogorčević.

Ulaznice za nastup jednog od najvećih džez pijanista današnjice Tigrana Hamasjana u Gradskoj koncertnoj dvorani, kao i za koncert holandske muzičke dive Sevdalize, već su raspodate.

U okviru Dočeka 13. januara u Kulturnoj stanici “Bukovac” program za decu prirediće Udruženje umetnika “Visoko C”, a tamo će nastupiti i tamburaški sastav “La Banda”. Fuziju zvukova u Kulturnu stanicu “Rumenka” donosi bend Kal. Ulaz na njihove nastupe biće besplatan.

Cene ulaznica za svaki pojedinačni koncert su različite, a više informacija možete pronaći na sajtu docekns.rs.

Izvor: Dnevnik.rs/A. Č.
Foto: Doček.rs/prtsc