Početna Danas u gradu Završen izbor za “Heroja ulice”: Proglašenje pobednika na festivalu “Božićna čarolija”

Završen izbor za “Heroja ulice”: Proglašenje pobednika na festivalu “Božićna čarolija”

0

Izbor u okviru akcije „Heroj ulice” koji su treći put zaredom organizovali kompanija „Color Media Communications”, dnevni list „Dnevnik“ i „Novosadska televizija”, zatvoren je 15. decembra 2021. godine.

Prethodna dva meseca, naši sugrađani su prijavljivali kandidate za koje smatraju da svojim nesebičnim postupcima doprinose boljem i lepšem Novom Sadu, a mi smo ćemo ih sve nagraditi i uručiti im plakete u sredu, 29. decembra 2021. godine, na festivalu “Božićna Čarolija” koji se održava na platou ispred tržnog centra “Promenada”.

Posetioci festivala biće u prilici od 18.30h da se upoznaju sa humanitarnim radom naših ovogodišnjih heroja, a zajedno ćemo proglasiti i pobednika ovogodišnjeg konkursa.

Pozivamo vas na nam se pridružite na platou ispred TC Promenada gde nas, nakon proglašenja pobednika ovogodišnjeg konkursa za “Heroja ulice” očekuje zabavan program.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo svakog zimskog festivala.