Početna Party Time Dođite sutra na 16. “Koncert godine”

Dođite sutra na 16. “Koncert godine”

0

koncert_godine_hladno_pivo

Šesnaesti “Koncert godine” po redu biće održan u subotu 12. decembra u Velikoj dvorani Spensa. Tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države počeće u 16 časova.

Ove godine nastupaju Hladno pivo, Partibrejkersi, Goblini, Ritam nereda, Darkvud Dab, Ortodoks Kelts, Mortal Kombat, Artan Lili, Ničim izazvan i Piknik. Bend koji će otvoriti manifestaciju odabraće stručni žiri nakon trećeg, novembarskog koncerta u okviru mini festivala “Nove snage rokenrola”.

U sklopu ovogodišnje manifestacije, u Kulturnom centru grada biće prikazan muzičko – dokumentarni film “Limunovo drvo” reditelja Branka Radakovića, dok će 5. novembra u Zmaj Jovinoj 22 biti svečano obeležen i proglašen Prolaz Milana Mladenovića, čime će biti ostvarena višegodišnja inicijativa organizatora Koncerta godine.

Ulaznice su već u prodaji na blagajni Spensa, u prodavnici “Gigstix” u Pariskom magazinu, u knjižarama Vulkan i “Corner” prodavnicama. Prvih hiljadu ulaznica prodaje se po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, potom će biti po 1.250 dinara za parter i tribinu Zapad 2, a 1.350 za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.350 dinara.

Autor i foto: 021.rs