Početna Party Time Novogodišnje žurke u Domu kulture

Novogodišnje žurke u Domu kulture

0

Novi Sad i Novosađani zaslužuju samo najbolje pa tako i u ovim prazničnim danima Dom kulture Novi Sad sprema vam žurke za nezaborav, žurke koje će sigurno biti jedne od onih koje ćete godinama kasnije prepričavati.

Sasvim drugačija novogodišnja dnevna žurka

Novogodišnje ludilo 31.12. započinjemo od 12 časova sjajnim dnevnim programom u našem klubu za koje će biti zaduženi St. Louis bend, koji predvodi nadaleko poznati Marko Stojanović Louis (vokal), miljenik publike širom naše regije i fantastična beogradska ekipa koju čine: Vlada Jovančić i Nikola Jezdić Pindo (gitara), Vladimir Jovanović (truba), Dušan Bogović Geri (bass) i Uroš Tadić (bubanj), koji garantuju sjajnu prazničnu atmosferu u jedinstvenom ritmu.

Odmah nakon njega, žurka se nastavlja uz bend Magic Buzz koji će dobro raspoloženje svojim sjajnim izvođenjima velikih hitova držati na visokom nivou. Program dnevne žurke upotpuniće, sigurni smo i dobro vas razdrmati, dj Manja disco hitovima.

Ništa manje dobra žurka prvog dana Nove 2023.

Prvog dana Nove 2023. godine u Domu kulture čeka vas ništa manje dobra žurka i fenomenalan provod. Mnogi Novosađani kažu da nema bolje reprize u gradu od one koju svojom uvek eksplozivnom i fantastičnom svirkom priredi cover bend Osmi dan, bend koji važi za najbolji u celoj Srbiji. Nema potrebe da vam objašnjavamo kakve žurke oni prave, jer za njihove svirke uvek se traži karta više.

Za dobru žurku pre i posle njihovog nastupa zadužena je dj Milica koja provereno pravi sjajnu atmosferu.

Čekamo vas u Domu kulture da na najbolji mogući način ispratimo staru i započnemo novu godinu!

Cena ulaznice za dnevnu žurku iznosi 1.500 rsd., dok cena ulaznice za reprizu iznosi 800 rsd.
Cena ulaznice (komplet) za dnevnu žurku i reprizu je 2.000 rsd.

Ulaznice su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online.

Za studente uz indeks ili studentsku karticu, ulaznice su 30% niže i mogu se kupiti samo u centralnoj biletarnici u Pariskom magazinu.

– Dnevna žurka – 1.050,00 rsd.
– Repriza – 560,00 rsd.
– Komplet // Dnevna žurka + Repriza – 1.400,00 rsd.

Foto: promo