Početna Party Time Ritam nereda ponovo u novosadskom Domu kulture

Ritam nereda ponovo u novosadskom Domu kulture

0

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta, biće održan još jedan klupski koncert benda Ritam Nereda u Domu kulture NS u subotu, 24. decembra od 21 čas. Mora se napomenuti da je broj ulaznica i za ovaj koncert strogo limitiran.

Gosti na ovom koncertu biće bend Sanitarium.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji stvara od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje “30 godina” bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3943-ritam-nereda2412.

Na dan koncerta cena ulaznica će biti 1.700 rsd.

Ulaznice su za stajanje!

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Izvor: promo
Foto: Marko Ristić
Dizajn: Alek