Početna Party Time Techno spektakl sezone 30. novembra na SPENS-u

Techno spektakl sezone 30. novembra na SPENS-u

0

Green Love festival nastavlja u istom ritmu! Čovek koji je oduševio rejvere na ovogodišnjem Dance Park festivalu, Reinier Zonneveld i Jay Lumen kojeg je publika tražila prave neviđenu žurku u Novom Sadu na SPENS-u 30. novembra uz nezaobilaznu podršku domaćih DJ-eva, Iliju Đokovića i Marka Milosavljevića.

Techno spektakl obeležiće nastup Jay-a Lumen-a, jednog od DJ-eva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su devet puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 7. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea…

Energični Reinier Zonneveld donosi na SPENS nezaboravni live nastup. Jedan od najprodavanijih techno producenata trenutno, Reiner Zonneveld partijanerima u Srbiji će predstaviti svoj neverovatno moćan live nastup po kojem je postao prepoznatljiv na brojnim velikim žurkama i najvećim svetskim festivalima. Uprkos tome što je mlad, Zonneveld je već zavladao mnogim prestižnim top listama uključujući veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit “Things Might Have Said”, sa albuma “Megacity Servant” koji je dospeo do holivuske produkcije.

Obezbedite ulaznice po promo ceni!

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.290 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem ovog linka. 

Foto: Promo / Slobodan Junior Anđelković