Početna Party Time Vrhunski koncert u Hali 2: Z++ i Vojko V u februaru i...

Vrhunski koncert u Hali 2: Z++ i Vojko V u februaru i martu u Novom Sadu

0

Mesto prepoznatljivo po sjajnim koncertima i vrhunskim muzičarima, Kulturni centar Hala 2 nastavlja da oduševljava programom i u 2023. pa tako, publiku već u februaru očekuje odlična žurka koju će zasigurno napraviti Z++.

Jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene, koji je doneo novi pristup trep zvuku, Z++ koncert u Novom Sadu održaće 11. februara u novosadskoj Hali 2. Njegove pesme “Kabriolet”, “Ljeto već je gotovo”, “Adrenalin”, “Magija”, “Tajna”, obrada folk hita “Crno i zlatno” broje milionske preglede, a često ga upoređuju sa Dinom Dvornikom, ali i sa modernim svetskim zvezdama kao što su The Weeknd i Post Malone.

Već prvim albumom “18++” iz 2019. godine bilo je jasno da je pokrenuo novi talas muzičke scene, podignuo je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam proizvodi sve svoje pesme. Drugi album “zauvijek” z++ je objavio krajem 2020. godine, a naišao je na pozitivne recenzije publike, ali i struke.

Isto veče, sa publikom će đuskati Rođeni kao i Nihil & Axle. Ulaznice iznose 1390 dinara i mogu se pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Mart u znaku Zostera i Vojka V.

Njegov glavni adut je humor, a delovi njegovih pesama postali su široko rasprostranjeni među mladima u svakodnevnom govoru, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti na prostoru ex Jugoslavije.

Regionalno popularni hrvatski reper Vojko V u Novom Sadu publiku će nasmejati i zabaviti 11. marta u Hali 2. Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama “Dječaci” i “Kiša metaka”, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom “Subbeernom centru” krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album “Vojko” sa singlovima “Ne može”, “Zovi čovika”, “Pasta Italiana” i “Kako to”, koji su dostigli višemilionske preglede na Jutjubu. Posebnu pažnju privukla je “Pasta Italiana”, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prestižne nagrade “Porin” u Hrvatskoj – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

Cena ulaznica je 1190 dinara.

Nešto kasnije, 31. marta, u KC Hala 2 nastupiće i bosanskohercegovačka grupa iz Mostara, jedna od najpopularnijih u regionu – Zoster.

Ulaznice za koncert u Hali 2, svi zainteresovani mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima.

Foto: Promo