Početna Sport Bez golova u duelu “Voše” i “Čukaričkog”, Lalatoviću žuti karton

Bez golova u duelu “Voše” i “Čukaričkog”, Lalatoviću žuti karton

0

Fudbaleri “Vojvodine” i “Čukaričkog” odigrali su sinoć u Beogradu nerešeno 0:0, u prvoj utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Utakmica između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli bila je solidna, sa nekoliko prilika na obe strane, ali na kraju niko nije uspeo da zatrese mrežu i da bar na kratko bude prvoplasiran tim.

Domaćin je propustio nekoliko odličnih šansi u drugom poluvremenu, a najbolja je bila ona u 63. minutu, kada je centarfor Tedić promašio iz izgledne pozicije, posle kiksa odbrane Novosađana.

“Vojvodina” je u drugom poluvremenu pogodila i okvir gola šutem talentovanog 18-godišnjaka Mirka Topića, a izabranici Nenada Lalatovića nisu uspeli da nastave niz od tri uzastopne pobede.

Lalatović je u finišu utakmice nakon jedne situacije zatražio prekršaj za svoju ekipu. To se nije dopalo Milošu Milanoviću, glavnom sudiji, pa je pokazao žuti karton šefu stručnog štaba “Vojvodine”. On je, iznenađen odlukom sudije šutnuo flašu koja se našla na zemlji pored njega.

To je drugi remi za obe ekipe u prvenstvu. “Vojvodina” je druga na tabeli sa 26 bodova, a “Čukarički” sa istim brojem bodova zauzima treće mesto, ali uz utakmicu manje.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina