Početna Sport Novosadska liga: Temerinci napustili teren i posedali na travu zbog suđenja

Novosadska liga: Temerinci napustili teren i posedali na travu zbog suđenja

0

Tokom vikenda na terenima širom Novog Sada i prigradskih naselja igralo se 21. kolo Novosadske lige.

Peto kolo donelo je dosta golova i samo jedan susret završen je bez pobednika i bez pogodaka.

Zanimljiva scena viđena je na terenu Slavije, gde su Salajčani dočekali TSK iz Temerina. Nezadovoljni sudijskim odlukama igrači TSK-a su 15 minuta pre kraja meča izašli sa terena, a pojedini fudbaleri su sedeći na travi dočekali kraj utakmice.

Razlog ovakvoj odluci Temerinaca bilo je dosuđivanje penala u korist domaćina, ali i nezadovoljstvo suđenjem. Zbog ovakvog ponašanja tim iz Temerina će verovatno disciplinski biti kažnjen. Slavija je slavila sa 1:0.

Lider na tabeli Veternik imao je, reklo bi se, lak zadatak, pošto su na svom terenu dočekali Šajkaš 1908. Nakon 90 minuta igre bilo je 4:0 za izabranike Bobana Dašića.

Fruškogorac je na domaćem terenu slavio protiv Jedinstva iz Gospođinaca rezultatom 2:1. Kameničane je do pobede vodio Vojislav Dragojlović, koji je postigao dva gola. Svoj drugi gol na ovom meču Dragojlović će zasigurno pamtiti.

Fantastičan gol je viđen i na meču između Futoga i Titela. Domaćini su slavili sa 2:0, a projektil, koji je zabeležila stranica Novosadski fudbal, ispalio je Boris Sakač.

Izvor: 021
Foto: Pixabay