Početna Sport Od sutra počinje prodaja karta za meč Vojvodina – Partizan

Od sutra počinje prodaja karta za meč Vojvodina – Partizan

0

fudbal-1024x682

Prodaja ulaznica za derbi meč 18. kola fudbalske Superlige između Vojvodine i Partizana počinje u utorak u 10h na glavnoj blagajni stadiona “Karađorđe.

Karte će se u utorak prodavati za zapadnu tribinu po ceni od 600 i istočnu tribinu po ceni od 400 dinara i to do 18 časova.

U sredu se centralna blagajna otvara u podne i na njoj će se moći kupiti samo ulaznice za zapadnu tribinu. Ulaznice za istok prodavaće se na blagajni na istočnoj tribini od 13 sati (pored restorana “Ognjište”), dok će se ulaznice za sever po ceni od 200 dinara prodavati u prostorijama navijačke grupe “Firma” na severnoj tribini od 15 časova. Prodaja ulaznica za gostujuće navijače počinje od 14 časova, na blagajni između istočne i južne tribine (pored teniskih terena), a cena karte je 400 dinara.

Jedna osoba može da kupi najviše tri ulaznice, a karte moraju imati i deca. Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

Fudbalski klub Vojvodina je saopštio da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom i da je to dogovoreno i sa policijom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca, navode u novosadskom prvoligašu.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u sredu 30. novembra s početkom u 18 časova. Oba tima su u dosadašnjem toku šampionata sakupila po 38 bodova i dele drugo mesto na tabeli sa šest bodova minusa u odnosu na Crvenu zvezdu.

Autor: 021.rs