Početna Sport Vojvodini prija domaći teren – peta pobeda u nizu na “Karađorđu”

Vojvodini prija domaći teren – peta pobeda u nizu na “Karađorđu”

0

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radnika rezultatom 3:0 u 12. kolu Superlige Srbije.

Strelci za Vojvodinu bili su Kembel u osmom, Vukanović u 11, Milosavljević u 45. minutu.

Voša je odlično otvorila meč i brzo stigla do dva gola prednosti. Već u osmom minutu, posle prelepe akcije, Vukanović je petom odložio do Radulovića čiji je udarac zaustavio Ranđelović, ali je na odbijenu naleteo Kembel i sa peterca pogodio mrežu.

U 11. minutu domaći su došli i do drugog gola, Rosić je glavom prosledio jednu visoku loptu, a Vukanović bio brži od golmana Ranđelovića i pogodio za 2:0. U tom duelu, golman Ranđelović je doživeo povredu zbog koje je morao da napusti teren posle nekoliko minuta.

Njega je zamenio Vukadinović koji je bio na visini zadatka kada je Radulović u 21. minutu odlično gađao sa distance. Iz daljine je udarac oprobao i Kembel, u 28. minutu, ponovo pravo u ruke Vukadinovića.

Usledio je nešto mirniji period igre bez izrazitih prilika, a onda je u nadoknadi prvog dela Voša stigla i do trećeg gola. Sve je započeo Đorđević sa levog boka, odlično se snašao i proigrao Zukića koji je preko glave asistirao Milosavljeviću na drugoj stativi za 3:0.

Početkom drugog poluvremena tempo je malo opao, a prvu šansu imala je Voša na isteku jednog sata igre kada je Vukanović video usamljenog Lazarevića na drugoj stativi, ali desni bek “stare dame” nije najbolje zahvatio loptu.

Voša je nastavila da kontroliše igru i drži rivala dovoljno daleko od opasne zone. U poslednjih dvadesetak minuta nije bilo izrazitih prilika ni na jednoj strani.

Voša je upisala peti uzastopni trijumf na svom “Karađorđu”.

U narednom kolu Vojvodina u nedelju, 29. oktobra, od 16.30h gostuje ekipi Čukaričkog.

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina