Početna Crna hronika Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima

Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima

Novosadska policija uhapsila je M. J. (19) zbog sumnje da je u periodu od 3. do 5. maja u više navrata pucao na građane iz vazdušne puške.

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti kada je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji su, eventualno, oštećeni ovim krivičnim delom, a nisu to prijavili policiji, da se jave na broj telefona: 451-125.

Podsetimo, novosadska policija od 3. maja pokušavala je da identifikuje osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva. Zbog zadobijenih povreda nekoliko osoba moralo je da se javi u Urgentni centar.

Takođe, prethodna dva dana u Beogradu se dešava slična situacija. Policija traga za osobom koja u Sarajevskoj ulici u centru grada iz vazdušne puške puca na prolaznike.

Izvor: 021
Foto: Pixabay