Početna Gastro NS Humanitarna “Večera kod Miletića” za Dečije selo sutra na Trgu slobode

Humanitarna “Večera kod Miletića” za Dečije selo sutra na Trgu slobode

Treći festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” uveliko traje na novosadskom Trgu slobode. Prva država koja se predstavila je Meksiko, a do 30. septembra predstaviće se i mnoge druge.

Ono na šta smo ponosni je humanost kojoj smo dali posebno mesto u toku trajanja festivala.

U ponedeljak, 16. septembra, prvi put organizujemo humanitarnu večeru pod vedrim nebom, po modelu „Long table” iz Graca, a svi koji budu želeli da prisustvuju, automatski pomažu Dečijem selu u Sremskoj Кamenici. U pitanju je “Večera kod Miletića”.

Okupljanje je u 18.30, a zvaničan program počinje u 19.00.

Prisutnima će se obratiti predstavnik Grada Novog Sada, Robert Čoban – predsednik Color Press Grupe, Mirko Jankelić – direktor Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović” i Vukašin Grozdanović – koordinator OPENS-a 2019.

Planiran je muzički program koji neće biti s bine, nego s balkona i prozora zgrada koje okružuju Trg slobode, upravo sa namerom skretanja pažnje i na arhitekturu.

Svi prisutni moći će da uživaju uz sjajne muzičke odabire solista Opere Srpskog narodnog pozorišta i solistikinje beogradske Opere, Nataše Rašić. Uživaćete u nastupu “Novosadskog damskog hora”, vokalne grupe “Muzika srca”, pa i u izvođenju Jovane Lazić, koja je isto jedna od učesnica na humanitarnoj večeri.

Večeru organizuje Color Media Communications, a zvanični partner večere je Coca Cola.

Za svaki naš zalogaj zadužen je restoran “Gastro Planet”, a prijatelji naše večere su i Vinarija Kovačević i cvećara “Samanta”.