Početna IT & Business Onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine u dva dana

Onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine u dva dana

0

Sajam preduzetništva Vojvodine, prvi sajam tog tipa u onlajn format, biće održan u četvrtak i petak, 22. i 23. aprila, na platformi Novosadskog sajma – ExpoOnline.rs.

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam, svesni važnosti promocije i jačanja preduzetništva, priredbu su kreirali u virtuelnom okruženju sa ciljem da se privrednici upoznaju, uspostave kontakt, razmene ideje, ugovore poslove, pronađu potencijalne investitore, korisnike, distributere, inovatore. Biće to prilika i da se dobiju informacije o aktuelnim konkursima i merama Pokrajinske vlade, kao i fondovima namenjenim za pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima.

Predstaviće se oko četrdeset izlagača iz različitih sektora privrede. Pored kompanija, učestvuju i resorni sekretarijat, institucije i organizacije koje pružaju podršku biznisu. Tokom dva sajamska dana 22. i 23. aprila, biće održani B2B susreti i osam online konferencija.

Radno vreme Sajma je od 10 do 17 časova, ali posetioci štandove izlagača, kao i održane konferencije, mogu da pogledaju i van tog vremenskog okvira. Registracija za posetu i praćenje onlajn konferencija se ne naplaćuje i nije neophodna.

Onlajn konferencije će, između ostalog, biti posvećene regionalnoj saradnji privrednika, ženskom i preduzetništvu u turizmu, povezivanju privrednika u klastere, starim zanatima, podršci i potencijalnim izvorima finansiranja.

Sajam je namenjen ne samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da ojačaju i razviju svoj biznis.

Priliku za nastup privrednika na prvom onlajn Sajmu preduzetništva Vojvodine, omogućio je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, a virtuelna priredba je uvod u veliki regionalni sajam, koji bi, ukoliko to situacija dozvoli, bio održan u oktobru.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo