Početna Aktuelno “Najlepša bašta Novog Sada“: Tatjanina oaza za uživanje na cvetnom i šarenom...

“Najlepša bašta Novog Sada“: Tatjanina oaza za uživanje na cvetnom i šarenom balkonu

0

Akcija “Najlepša bašta Novog Sada“, koja je prošle godine prvi put uspešno realizovana, nastavlja se i ovog proleća u Novom Sadu.

Medijski pokrovitelji su kompanija Color Media Communications, list “Dnevnik” i Novosadska TV, a od ove godine akcija se organizuje u saradnji i sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Danas vam predstavljamo balkon Tatjane Darmanović iz Novog Sada. Iako živi u stanu, Tatjanu to nije sprečilo da stvori prelep kutak za odmor na svojoj terasi prepunoj raznobojnog mirisnog cveća. Čitav ambijent upotpunjuje i ljuljaška, te usled sveg tog šarenila, okruženi prirodom, lako možete zaboraviti da se nalazite u urbanom delu grada.

Bašta je najlepši kutak svakog doma i zato vas pozivamo da pokažete vašu baštu na koju ste tako ponosni, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije i drugo).

Žiri će, kao i prethodne godine, činiti poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija.

Vaše predloge možete slati do 15.06. putem mejl adrese: najlepsabasta@gmail.com, a sve predloge ćemo objaviti u našim medijima (“Dnevnik” – dnevnik.rs, Novosadska TV, nshronika.rsnadlanu.com).

Podsećamo, prošlogodišnja pobednica bila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, koja je osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotelu “Grand hotela Adriatic”.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Foto: Privatna arhiva