Početna Crna hronika Četvoro teško povređenih u šest udesa u Novom Sadu

Četvoro teško povređenih u šest udesa u Novom Sadu

0

Četiri osobe su povređene u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u protekla 24 sata na novosadskim putevima.

U padu sa motora koji se dogodio oko 17:20 časova, na ulazu u Kisač iz pravca grada, povređen je četrdesetsedmogodišnji muškarac. Kako kažu u Hitnoj pomoći za 021.rs, sumnja se da je muškarac zadobio teške telesne povrede, te je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

U sudaru dva vozila na Rumenačkom putu, kod kružnog toka kod groblja, teško je povređen tridesetjednogodišnji muškarac. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Ženska osoba, pešak, teško je povređena kada ju je oborilo vozilo, na uglu Beogradskog keja i Visarionove ulice, oko 21:20 časova. Ona je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar, kaže portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović.

Prilikom pada sa bicikla, kod Kvantaške pijace, oko 23 sata, povređena je tridesetdevetogodišnja osoba. Sumnja se na teške telesne povrede, zbog čega je prevezena na dalje lečenje u Urgentni centar.

Tokom jučerašnjeg dana dogodila su se još dva udesa, u kojima su lakše povređene dve osobe.

U sudaru dva vozila, u Ulici Bore Prodanovića, oko 19:45 časova, lakše je povređena četrdesetsedmogodišnja žena, koja je prevezena na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.

U jutarnjim satima, oko 4:40, u Vršačkoj ulici, ispred hotela Dash, došlo je do prevrtanja automobila i tom prilikom je lakše povrede zadobio dvadesetsedmogodišnji mladić.

Izvor: 021
Foto: Pixabay