Početna Crna hronika Još dve osobe uhapšene zbog brutalnog prebijanja mladića u Laze Telečkog

Još dve osobe uhapšene zbog brutalnog prebijanja mladića u Laze Telečkog

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su još dva mladića zbog učešća u brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog lokala u Ulici Laze Telečkog.

Danas su u Novom Sadu i Šidu uhapšeni B. D. (21) i M. M. (21).

Novosadska policija juče je uhapsila četvoricu osumnjičenih. L. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) su osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Kako se navodi, sva šestorica se sumnjiče da su napali trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Pojedine osumnjičene policija je uhapsila u nedelju oko 18 časova na Trgu Marije Trandafil i u akciji su učestvovali pripadnici interventne jedinice koji su provalili u jedan od stanova, kao i inspektori u civilu.

Podsetimo i da je portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj naveo da je na licu mesta njihova ekipa pomogla dvadesettrogodišnjem mladiću koji je sa težim povredama prevezen u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine navode da su u toku subotnje večeri primili dva pacijenta sa teškim telesnim povredama.

“Š. N. (21) primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV. D. M. (24) primljen je u Urgentni centar KCV sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine”, poručuju u KCV.

Izvor: 021
Priredila: M. Ćirić
Foto: Pixabay