Početna Crna hronika Pijana tukla muškarce na Podbari: Starijeg ogrebala, mlađeg udarila stolicom po glavi

Pijana tukla muškarce na Podbari: Starijeg ogrebala, mlađeg udarila stolicom po glavi

0

Protiv dvadesettrogodišnje devojke biće podneta krivična prijava zbog sumnje da se, pod uticajem alkohola, sukobila sa muškarcima na Podbari.

Kako se nezvanično saznaje, incident se dogodio u četvrtak, oko 11 časova, nedaleko od ugla ulica Petra Kočića i Temerinske.

Sve je navodno počelo kada je devojka, koja je šetala ulicom u pratnji dvojice muškaraca od 22 i 34 godine, došla u verbalni sukob sa sedamdesetgodišnjakom koji je sedeo u bašti kafića i za kojeg se takođe sumnja da je bio pijan.

Oni su se posvađali, a potom i fizički sukobili. Devojka je sa vrata starijeg muškarca otkinula lančić i ogrebala ga.

Dok se sve to dešavalo, mlađi dvojac, koji je bio sa njom, pozvao je taksi u nameri da ode. Međutim, ona se okrenula ka njima, uzela stolicu iz lokala i po glavi udarila tridesetčetvorogodišnjaka, koji je zadobio lakše povrede.

U Hitnoj pomoći su potvrdili da su intervenisali na ovoj lokaciji u 11 časova i da su na licu mesta pregledali dvojicu povređenih muškaraca. Jedan je prevezen u Urgentni centar na dodatno lečenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon poziva kojim je prijavljena tuča, reagovala je policija koja je privela devojku, nakon čega je utvrđeno da je bila pijana.

Zasad je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanja u odnosu na sedamdesetgodišnjaka, a tek će biti odlučeno da li će i koju prijavu dobiti za udaranje drugog muškarca stolicom po glavi.

Izvor: 021.rs
Foto: