Početna Crna hronika Sudar kamiona i autobusa na putu za Bački Jarak, četvoro povređenih

Sudar kamiona i autobusa na putu za Bački Jarak, četvoro povređenih

0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Bačkog Jarka, na putu Novi Sad-Temerin, u sudaru autobusa i kamiona povređene su četiri osobe.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine Hitna pomoć dovezla je 55. godišnju ženu Đ.B sa ogrebotinama i modricama, muškarca D.L. (59) sa povredama oka i abdomena, kao i 72-godišnjeg Š.I. koji je ugruvan, ali bez vidljivih spoljašnjih znakova traume.

Primljen je i pacijent M.P. sa višestrukim povredama glave i leve ruke i potkolenice, kažu u Kliničkom centru Vojvodine i dodaju da se svi trenutno nalaze u Urgentnom centru na daljem praćenju i lečenju.

U sudaru koji se dogodio u 07.22 sata učestvovali su kamion iranskih registracionih oznaka kojim je upravljao M.P. i autobus ATP “Bečej prevoz”.

Kamion se kretao iz pravca Novog Sada ka Bečeju gde je trebalo da utovari semensku robu, a autobus je dolazio iz suprotnog pravca, iz Temerina.

Saobraćaj je na tom delu puta bio u prekidu duže od dva i po sata, a policija je vozila preusmeravala na obilazni deo što je stvaralo velike gužve.

Uzroke nesreće utvrdiće istraga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Izvor: RTV, nsuzivo.rs
Foto: Pixabay