Početna Gastro NS FOODTALK2019: Pogledajte panel “Food Around the Europe”

FOODTALK2019: Pogledajte panel “Food Around the Europe”

0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održana je panel diskusija pod nazivom Food Around the Europe – Brendiranje destinacija i država kroz gastronomiju” čiji je moderator bio Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, a na kojoj su učestvovali: NJ.E. Gordan Bakota, ambasador Hrvatske u Srbiji; Nj.E. Constantinos Eliades, ambasador Republike Kipar u Srbiji; Andrzej Kindziuk, otpravnik poslova ambasade Poljske u Srbiji; Nj.E. Dr. Oana-Cristina Popa, ambasadorka Rumunije u Srbiji; Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji; Roman Weixler, zamenik ambasadora Slovenije i Nj.E. Amr Aljowaily, Ambasador Egipta u Srbiji.

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je panel diskusija izgledala i o čemu se na njoj govorilo pogledajte na linku ispod: