Početna Gradske teme 6. NetWorking Day u Novom Sadu

6. NetWorking Day u Novom Sadu

0

nd cover

“Ako mogu ja, možeš i ti” – naslov je još jednog decembarskog NetWorking Day – Poslovnih susreta, koji će se održati 21. decembar, u Hotel Putnik, u Novom Sadu.

Specijalni gost biće nam Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda Vojvodina i bliže nas informisati o podršci koju ovaj Fond pruža razvoju preduzetništva u Vojvodini.
Svoja životna, sportska i poslovna iskustva, uspone i padove,odluke i savete preneće nam naš proznati odbojkaš Andrija Gerić, sada motivator, trener mentalne pripreme sportista, www.andrijageric.com
Takođje bivši odbojkaš a sada uspešan preduzetnik, Vladimir Kovač, vlasnik preduzeća i brenda Ecovital, hladno ceđenih ulja iz mesta Bikić Do, pored Šida, pričaće nam o svojim životnim i poslovnim poduhvatima i odlukama. Šta kada sportista doživi povredu i mora da se povuče iz sporta? – Donese odluku da nastavi i nadogradi porodični biznis, www.ecovital.rs
Gost šestog Networking Day-a biće i Đurađ Caranović, CEO u Fundus Holdingu, još jedan mlad i uspešan čovek, koji je zahvaljujući hrabroj odluci učinio veliki preokret u svom poslu i životu i iz udobne bankarske fotelje, pokrenuo proizvodnju premium organske hrane u Srbiji pod nazivom Moja Bašta, uposlivši tako mnoge domaće poljoprivrednike kao kooperante. Informacije o tome kako je prevazisao barijere i uspeo da realizuje svoj plan uprkos svemu, Đurađ će ovom prilikom rado podeliti sa nama.

Na šestom po redu događaju NetWorking Day – Poslovni susreti, namenjenom podsticaju i umrežavanju preduzetnika, pored druženja i upoznavanja, biće saveta kako da uspešno otpočnemo samostalni posao, kako da ostanemo motivisani kada je najteže i kako i gde da potražimo pomoć i podršku na zvaničnom nivou.

Svim se preporučuje da pripreme pitanja za goste, uživaju u dobroj atmosferi, upoznaju što više prisutnih posetilaca. Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.

Potrebno je da nakon nabavke ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku.

Svim posetiocima omogućen je specijalni Rođendansko – novogodišnji popust od 40% na ulaznicu. Tako da umesto standardnih 1000 din, ovog puta ulaznica košta 600 din i takodje uključuje i jedno piće gratis.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online uz opciju Print@home za štampanje na svom štampaču.

Autor: NsHronika.rs