Početna Gradske teme Aljoša Boruš: Novoizabrana vlast bi prvo trebala da reši problem pasa lutalica

Aljoša Boruš: Novoizabrana vlast bi prvo trebala da reši problem pasa lutalica

0

564455_1362666037092206_557419263004758934_n

Poznati Novosađanin, kantautor i pevač Aljoša Boruš rado je sa nama podelio mišljenje o dosadašnjoj vlasti u Novom Sadu i izborima koji nas očekuju.

Kako komentarišete rad Gradske vlade u protekle tri i po godine?

– Gradska vlada je radila vredno i predano u protekle tri i po godine. Generalno, imaju moje pohvale, ali naravno, prostora za još bolji učinak svakako da ima s obzirom na to da je Novi Sad kao grad veoma perspektivan za još kvalitetnija i moćnija strana ulaganja.

Šta bi nova vlast u gradu prvo trebalo da uradi?

– Novoizabrana vlast bi apsolutno prvo trebala u potpunosti da reši problem pasa lutalica čiji je broj enorman u poslednje vreme. Nije istina da je to teško odnosno nemoguće rešiti. Ako ne znaju kako neka mene angažuju i ja garantujem da ću to rešiti za samo mesec dana tako da svi budu zadovoljni.

Ko bi, po vašem mišljenju, bio idealan gradonačelnik Novog Sada?

– Idealan gradonačelnik Novog Sada je osoba koja ima veliki kredibilitet i ugled među intelektualcima koji imaju prebivalište u Novom Sadu, osoba koja se rečima i delima zalaže za jačanje identiteta grada Novog Sada, koja pomaže tome da vredne osobenosti grada Novog Sada podigne na nivo nezaobilaznih turističkih atrakcija i ono što je jako važno – osoba koja ima lične kontakte i veze sa uspešnim poslovnim ljudima izvan granica naše zemlje koji bi verujući mu i cenivši ga uložili novac za razvoj privrede u našem gradu.

Autor: Ivana Knežević
Foto: Aljoša Boruš/Facebook