Početna Gradske teme Apotekari su naši “Heroji dana”

Apotekari su naši “Heroji dana”

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj naši sugrađani predlažu svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije virusa korona.

Današnji “Heroji dana” su apotekari iz Benu apoteke u Bačkom Petrovcu, koji sve vreme trajanja pandemije virusa korona rade bez prestanka, pomažu svojim sugrađanima i brinu o njihovom zdravlju. Iako su svi bili u velikom strahu od ovog, još uvek svima u velikoj meri nepoznatog virusa, apotekarke iz ove apoteke su se herojski pokazale kao prave lavice. Pune pozitivne energije i onda kada im je bilo najteže to niko nije uspeo da primeti, a svoj posao su u svakom trenutku obavljale sa osmehom na licu i uvek sa pravim predlogom za rešenje svakog zdravstvenog problema. Apotekari su naši istinski heroji u svakoj situaciji, ali sada, poput i svih drugih medicinskih radnika, zaslužuju da im pružimo dodatnu zahvalnost zbog svega što su nam pružili i što nam u vanrednim i opasnim situacijama pružaju.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su: Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje. 

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva