Početna Gradske teme BIG Dan za Vas sa Draganom Jovanović!

BIG Dan za Vas sa Draganom Jovanović!

0

U subotu 21. oktobra, Dragana Jovanović, renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj  održaće u BIG Shopping Centru u Novom Sadu svoj besplatni događaj Dan za Vas!

„Milioni ljudi se u današnjem užurbanom načinu života bude ujutru bez životne energije: umorni, uplašeni, u stresu, bezvoljni. Niko nas nije naučio da  određenim ritualima i alatima možemo da promenimo svoju svakodnevicu, da uspostavimo balans između karijere i privatnog života i  da dostignemo unutrašnju  sreću  i balans. Svaka pozitivna promena u spoljašnjem životu uvek počinje unutar nas i to radom na sebi,“ poručuje Dragana Jovanović čije će inspirativno druženje na Danu za Vas sa posetiocima BIG Shopping Centra početi u 17 časova.

Harizmatična Beograđanka koja je sinonim pozitivnog životnog stava i pozitivne energije, na svom  Danu za Vas će predstaviti 4 rituala za dan pun energije, antistres tehnike i vežbe za svakodnevnu primenu i svoju Office Yogu, koja se izvodi na radnom mestu, u stolici.

Da li osećate da nemate energije da se suočite sa danom koji ponekad izgleda kao maraton sa programiranom rutom: posao – kućne obaveze – deca – ostale obaveze sa to do liste?  Ritam kojim živimo je takav da nas energetski  troši i ukoliko ne znamo kako da se resetujemo i napunimo svežom energijom – ne možemo da držimo korak sa njim.  Rituali su način da promenimo stare navike i živimo punim plućima. Kada uvedemo rituale u svakodnevicu više ne radimo snagom volje i ne trošimo energiju terajući sebe da uradimo ono što je dobro za nas. Na Danu za Vas ćemo naučiti kako su potrebne stvarno male promene u ponašanju koje će nam vratiti energiju i umanjiti stres.“ ističe Dragana Jovanović. Inače, događaj Dan za Vas kreiran je po autorskom Body&Soul konceptu Dragane Jovanović  sa ciljem da ukaže na važnost ličnog razvoja i rasta i uspostavljanja sklada između duše i tela. Kroz Draganine seminare i predavanja u sklopu Dana za Vas prošlo je već  više od  10.000 žena i muškaraca, ​a njene  knjige i self-helf priručnici „Sreća je u nama“ i poslednji, „Uspeh je u nama – Čarobna kutija alata za lični razvoj“ su pravi bestseleri.

Sve informacije o Dragani Jovanović pratite na:

http://draganajovanovic-bodysoul.com

https://www.facebook.com/life.centar