Početna Gradske teme Čestitke povodom Božića po gregorijanskom kalendaru

Čestitke povodom Božića po gregorijanskom kalendaru

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je Božić svima koji taj praznik obeležavaju po gregorijanskom kalendaru.

“Želim vam mnogo sreće, zdravlja i uspeha povodom predstojećeg velikog praznika koji nas uvek podseti na najvažnije ljudske vrednosti. Na razumevanje, toleranciju, nesebičnost, na to da najveće bogatstvo nije materijalno, već se ogleda u odnosima između ljudi, i u tome koliko smo u stanju da učinimo jedni za druge. Neka vam Božić protekne u miru, ljubavi i slozi među vašim najmilijima”, istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je Božić beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

“U ime Pokrajinske vlade i svoje lično ime svim vernicima upućujem najsrdačnije čestitke, sa željom da Božić provedu u zdravlju i miru, okruženi svojom porodicom i prijateljima. Neka nas jedan od najvećih hrišćanskih praznika – dan Hristovog rođenja – podseti na zajedništvo i toleranciju”, navodi se u čestitki predsednika Mirovića.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay