Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je Stevan Tot, radnik “Čistoće”

Današnji “Heroj dana” je Stevan Tot, radnik “Čistoće”

0

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Teško je među onima koji su svakodnevno na našim ulicama i u službi svojih sugrađana izdvojiti nekog posebno, jer za JKP “Čistoća” svi radnici su na svoj način heroji. Jedan od njih je Stevan Tot, koji putuje svakog dana iz Budisave u Novi Sad, kako bi odradio svoj zadatak. Stevan je vozač kamiona-autosmećara, koji je uposlen na pražnjenju kontejnera na području Limana i Grbavice. Već više od deceniju, koliko radi u JKP “Čistoća”, on je na istom ili sličnom zadatku. Radi u Službi za odlaganje otpada i zajedno sa kolegama daje maksimalni doprinos kako bi posao JKP “Čistoća” u ovim okolnostima nesmetano funkcionisao i kako bi naš grad bio čist i bezbedan za sve njegove stanovnike. Zbog svega navedenog, Stevan je naš današnji “Heroj dana”!

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV, Dunav TV i RTV Pančevo.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva