Početna Gradske teme Festival “Božićna čarolija” – “Face painting” 18. decembra na platou ispred “Promenade”

Festival “Božićna čarolija” – “Face painting” 18. decembra na platou ispred “Promenade”

0

Udruženje “The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications organizuje zimski festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 25.11.2022. do 10.1.2023. na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani i svi drugi posetioci festivala.

Svako veče od 18.00 časova na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00 na bini slede koncerti popularnih novosadskih bendova.

U ponedeljak, 18. decembra, s početkom u 18.00 časova očekuje nas jedna od omiljenih aktivacija na svim dečijim manifestacijama, “Face painting”. Obradujte svoje mališane dolaskom na festival “Božićna čarolija” i neka se, ovom prilikom, na njihovom licima nađu šareni cvetići, leptirići, likovi iz crtaća ili opasne životinje.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci mogu da kupe raznorazne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavno deo zimskog festivala.

“Zimski kutak”, igraonica u slami i vožnja na ringišpilu obradovaće sve mališane.

Više detalja o programu festivala potražite na sledećem linku: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2022/

Prijatelji festivala su kompanije Coca-Cola Srbija, Heineken Srbija, Generali osiguranje Srbija i Grad Novi Sad.