Početna Gradske teme Građani šalju fotografije sa protesta Aleksandru Martinoviću

Građani šalju fotografije sa protesta Aleksandru Martinoviću

0

Na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja “Ja sam organizator”, u okviru koje građani šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandru Martinoviću šalju svoje fotografije sa “Protesta protiv diktature”.

– Kao što znate, Aleksandar Martinović je pre nekoliko dana na RTS-u pokazivao fotografije nekih od učesnika protesta i nazvao ih organizatorima. Taj potez naravno osuđujemo jer predstavlja jasno targetiranje učesnika i pokušaj zastrašivanja – ocenili su organizatori kampanje.

Oni su u tekstu kojim su pozvali u kampanju na Fejsbuku dodali da su odlučili da ovog vikenda budu “dobre volje” i pomognu Martinoviću da se odmori od traženja njihovih slika i “posveti se farbanju jaja”. Dodaje se da će za to vreme Martinoviću slati fotografije na njegovu službenu adresu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde radi kao predavač.

– Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takođe možete postavljati i na vaše društvene mreže uz haštag #jasamorganizator – navodi se u tekstu.

Izvor: Beta
Foto: Protiv diktature i sistema Novi Sad/Facebook