Početna Gradske teme Izmene režima saobraćaja na Limanu

Izmene režima saobraćaja na Limanu

0

Radovi na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, na deonici od TC “Promenada” do Fruškogorske ulice, u okviru izgradnje kružne raskrsnice, odvijaju se planiranom dinamikom.

Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC “Promenada” do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Uporedo sa radovima na izgradnji saobraćajnih površina, izvode se radovi u okviru izgradnje javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta “Čista Srbija”.

U okviru radova na izgradnji kanalizacione mreže, koji se trenutno izvode na delu Ulice Narodnog fronta, u periodu od 11. do 14. marta izmenjen je režim saobraćaja u zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice Dr Ivana Ribara. Кolovozna traka u Ulici Narodnog fronta sa strane Ulice Dr Ivana Ribara je delimično sužena, a omogućen je dvosmerni saobraćaj na preostalom delu kolovoza u Ulici Narodnog fronta, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru.

Ulica Narodnog fronta će od srede 15. marta biti ponovo prohodna u punom profilu. A nastavak radova na izgradnji kanalizacione mreže usloviće privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici Dr Ivana Ribara (od Ulice Narodnog fronta do Ulice Blagoja Parovića) u periodu od 11. marta do 14. jula 2023. godine.

Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju zone izvođenja radova i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

Izvor: NoviSad.rs
Foto: Pixabay