Početna Gradske teme Koncert Tijane Bogićević 21. juna, na krovu “Promenade“ na Svetski dan muzike

Koncert Tijane Bogićević 21. juna, na krovu “Promenade“ na Svetski dan muzike

0

Tijana Bogićević nastupiće pred novosadskom publikom 21. juna, na krovu TC “Promenada“ i održati svoj prvi koncert u ovom jedistvenom prostoru na otvorenom.

Prošle zime Tijana je rasprodala dva koncerta u Srpskom narodnom pozorištu, čime je još jednom pokazala da je miljenica domaće publike. I ovoga puta Tijana nastupa u pratnji svog benda, sastavljenog od vrhunskih muzičara, što posetiocima garantuje uživanje u raskošnim muzičkim aranžmanima i romantičnim stihovima.

Tijana je 2022. godine objavila svoj drugi album sa sedam novih pesama, pa će pored dobro poznatih hitova sa prvog albuma poput “Tražim”, “Čudo”, “Hajde onda ništa”, “U redu”, “Bezuslovno”, publika u Novom Sadu moći da uživa i uz pesme “Umem”, “Blizu”, “Čujemo se nekad”, i “Gotovo”.

Tijana Bogićević jedna je od retkih domaćih umetnica koja gotovo svake godine nastupa u dvoranama i pozorištima širom Srbije, a njeni pop hitovi beleže više od 20 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Svojim vokalnim umećem i harizmom kojom pleni, Tijana godinama unazad širi svoju publiku, te je tako postala jedna od predvodnica nove generacije domaćepop scene u Srbiji.

Open Air koncert zakazan je za petak, 21. jun, u 21 čas na krovu tržnog centra “Promenada“.

Izvor: rtv.rs
Foto: Arhiva