Početna Gradske teme Novosađani 2016. godinu dočekali u ritmu rokenrola

Novosađani 2016. godinu dočekali u ritmu rokenrola

0

NOVOGODISNJI UKRASI

Tradicionalni doček Nove godine na novosadskom Trgu slobode ove godine obeležen je nastupom rokenrol bendova, a zvezde večeri bili su domaći “Love hunters” i beogradski “Van Gog”.

Upravo uz “Van Gog” i veličanstven vatromet Novosađani su ušli u Novu 2016. godinu, a tačno u ponoć na binu je izašao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je u kratkom obraćanju sugrađanima poželelo srećnu Novu godinu.

Novi Sad je evropska prestonica mladih, evropska prestonica kuilture, najlepši i najdraži grad. Želim vam svima ono sto želim i mojoj porodici – rekao je Vučević.

STIKLE I VIKLERI

Rokenrol žurka u centru Novog Sada počela je nastupom ženskog benda “Štikle i vikleri”, nakon njih je nastupila “Rok simfonija” iz Banjaluke, da bi Milan Mumin sa “Love huntersima” zaokružio prvi deo novogodišnjeg programa, dok je “Van Gog” razgalio publiku na prelazu iz stare u novu godinu.

Osim na Tgu slobode Novosađani su novogodišnju noć proveli u brojnim restoranima i kafićima, uz trubače i, za Vojvodinu karakteristične, tamburaše, ali ipak najveći broj žitelja Novog Sada Novu godinu je dočekao u svojim domovima.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug