Početna Gradske teme Novosadski WinterFest 2019: Praznična čarolija počinje 21. novembra u centru Novog Sada

Novosadski WinterFest 2019: Praznična čarolija počinje 21. novembra u centru Novog Sada

0

Praznična čarolija ponovo stiže u centar Novog Sada!

Nakon velikog uspeha već tri održana “Novosadska WinterFesta” koje je posetilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca glavnog grada Vojvodine – Color Media Communications i Ninamedia i ove godine pripremaju najveći Christmas market u Srbiji.

Ovogodišnji “Novosadski WinterFest” će trajati od 21. novembra do 30. decembra 2019. godine. 

Kao i prethodne tri godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree“, muzički program će upotpuniti nastupi bendova, a posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Biće tu i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot“, “WinterFest kapija” i “Krila Anđela” za fotografisanje, ali i “WinterFest  osmatračnica” sa koje Novosađani i turisti mogu iz “ptičje perspektive” da fotografišu Trg slobode. Takođe, očekuje nas i tradicionalna prodaja jelki sa busenom, dečija igraonica u slami, “Food & Wine Square”, tematska izložba novosadskih fotografa, kao i “Carousel”, vrteška na kojoj najmlađi i ove godine mogu da uživaju u vožnji.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest