Početna Gradske teme Održan “Dan za vas” u BIG šoping centru!

Održan “Dan za vas” u BIG šoping centru!

0

Prošlog vikenda, Dragana Jovanović, renomirani ‘life, health & business coach’ i trener za lični razvoj održala je u BIG Shopping Centru u Novom Sadu svoj besplatni seminar “Dan za Vas”!

– Milioni ljudi se u današnjem užurbanom načinu života bude ujutru bez životne energije: umorni, uplašeni, u stresu, bezvoljni. Niko nas nije naučio da određenim ritualima i alatima možemo da promenimo svoju svakodnevicu, da uspostavimo balans između karijere i privatnog života i da dostignemo unutrašnju sreću i balans. Svaka pozitivna promena u spoljašnjem životu uvek počinje unutar nas i to radom na sebi – poručila je Dragana Jovanović.

Harizmatična Beograđanka koja je sinonim pozitivnog životnog stava i pozitivne energije, na svom “Danu za Vas” predstavila je četiri rituala za dan pun energije, antistres tehnike i vežbe za svakodnevnu primenu, kao i svoju ‘Office Yogu’, koja se izvodi na radnom mestu, u stolici.

Svi učesnici poneli su mnogo pozitivne energije sa predavanja i sigurni su da će relaksacione tehnike koristiti i ubuduće.

BIG šoping centar Novi Sad uskoro slavi 4. rođendan i tom prilikom će prirediti još sjajnih iznenađenja za sve svoje posetioce.

Autor: NsHronika
Foto: Promo