Početna Gradske teme Ponavlja se Humanitarni ponedeljak Marka Nikolića na Štrandu

Ponavlja se Humanitarni ponedeljak Marka Nikolića na Štrandu

0

Prethodni ponedeljak u okviru akcije “Humanitarni ponedeljak” koja je bila namenjena za Nikolić Marka prikupljeno je 58.630,00 dinara, s obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka, te će se akcija prikupljanja sredstava ponoviti u ponedeljak 18. jula.

Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Marko je dečak vedrog duha koji pred sobom ima razvojni izazov. Sa 3 godine dijagnostikovan mu je pervazivni razvojni poremećaj.

Poteškoće na koje nailazi su u oblasti pažnje, govora i motorike. Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane kako bi postigao što bolje rezultate u ovoj oblasti razvoja.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Izvor: rtv.rs
Foto: Gradsko zelenilo