Početna Gradske teme Prva Auto-moto berza 21. i 22. septembra u Novom Sadu

Prva Auto-moto berza 21. i 22. septembra u Novom Sadu

0

Prva Auto-moto berza održaće se u subotu, 21. i nedelju, 22. septembra, na Novosadskom sajmu u organizaciji Savez vozača Vojvodine. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Radno vreme za posetioce će biti od 10 do 20 časova.

Modifikovanje automobila je vrlo rasprostranjen hobi širom sveta. Ljubitelji automobila se odlučuju na personalizovanje kako bi postigli da se njihov automobil razlikuje od ostalih jer je modifikacija jedan od načina da se promene karakteristike automobila poput upravljivosti, snage, izgleda i sl. Ukoliko i vas zanima modifikacija, a želeli biste da dobijete inspiraciju i vidite kako su to drugi uradili, ne propustite da posetite Izložbu “CUSTOM“ automobila koja će se održati u okviru Auto moto berze 21. i 22. septembra na Novosadskom sajmu.

Auto moto berza predstavlja organizaciju više događaja i to:
– Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme
– Izložba oldtajmera
– Izložba “CUSTOM” (modifikovanih) vozila
– Predstavljanje auto moto klubova i udruženja
– Berza maketa i igračaka automobila
– “CAR SHOW” drift zabavni program
– Saobraćajna olimpijada
– Zatvaranje moto sezone sa muzičkim programom

S obzirom na to da se Auto-moto berza organizuje prvi put, organizatori su izlagačima polovnih vozila i opreme (pravnim licima) obezbedili besplatan izlagački prostor.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu tokom od 3 meseca.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay