Početna Gradske teme Svečano otvorena manifestacija #BIGRaspevanaJelka

Svečano otvorena manifestacija #BIGRaspevanaJelka

0

Po prvi put u Srbiji juče je otvorena manifestacija “Singing Christmas Tree” u BIG Shopping Centru, po uzoru na svetske metropole.

DSC_81121

Na svečanom otvaranju nastupio je hor “El Sistema” iz Novog Sada i Obrenovca pevajući novogodišnje i božićne pesme, a podršku im je pružila pevačica Tijana Dapčević.

tijana4

Mališani su nastupili na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavili Raspevanu Prazničnu Jelku.

Veliki aplauz za ovu divnu decu koja su ulepšala ovu jelku. Poslala sam mejl Deda Mrazu, jer tako komuncirimao u 21. veku, bila sam dobra u ovoj godini, a obećala sam da ću biti još bolja i obećala sam koncert u Beogradu. Svaka čast i veliki aplauz za Color Press Grupu i za časopis Hello i UNICEF što su uradili ovakav događaj“, rekla je Tijana, a zatim otpevala novogodišnju pesmicu zajedno sa horom „El Sistema“.

deca

Publici se obratila i Vesna Savić Đukić ispred UNICEF-a

Želela bih da pozdravim sve ispred UNICEF-a i da vas pozovem da uživate u ovim pesmama, divnoj jelki i manifestaciji. Sigurna sam da će svaki dan biti divan i da ćemo svi zajedno uz ove divne pesme ući u 2016. godinu“, rekla je Vesna.

18

Deca svih uzrasta iz novosadskih škola jezika, glume i pevanja izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama i narednih dana, a podršku će im pružati i gost iznenađenja. Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin Hello! i UNICEF.

2