Početna Gradske teme Treće veče Serbia Fashion Weeka obeležile kreacije Amerikanca Iana Vilijamsa

Treće veče Serbia Fashion Weeka obeležile kreacije Amerikanca Iana Vilijamsa

0

Tokom treće večeri Srpske nedelje mode svoje kolekcije prikazali su Ian Vilijams (USA), Miro Mišljen(SLO), Marios Karavasilis (GR), Dragana Rakita (SR), Mona Lacko(SR) i modne kuće Prik (SR)i Lagami(SR).

Najveću pažnju publike i javnosti izazvala je revija Iana Vilijamsa, predsednika Washington D.C. Fashion Weeka i neprikosnovenog kreatora koji je prikazao pravu bajku na pisti. Vilijams se pobrinuo da se njegova revija dugo pamti.

Sa prvom manekenkom u njegovoj haljini na pistu su izašla i dva manekena u donjem vešu koji su za tili čas privukli svu pažnju publike, a zatim glamuroznim kreacijama nije bilo teško da je sa lakoćom i održi. Manekenke su blistale u izazovnim haljinama od čipke, haljinama sirena kroja nalik venčanicama, a reviju su zatvorile bajkovite haljine u stilu Ledene Kraljice ili Alise u zemlji čuda.

ean williams 2Pravu jesen na pistu doneo je Miro Mišljen čija je kolekcija odisala jesenjim bojama.
Treći dan Serbia Fashion Weeka zatvorio je po svemu veoma specifičan umetnik, Marios Karavasilis.

marios karavasilisTreće večeri imali smo prilike da uživamo i u modelima Mona Lacko koja je prikazala mušku kolekciju za koju smatra da će doživeti ekspanziju.

mona lacko Nakon toga veliko oduševljenje kod publike izazvala je kolekcija Dragane Rakite. Svečane haljine i kombinezoni koje bi svaka devojka poželela.

dragana rakita Publiku u narednim danima očekuje veoma bogat program u narednim danima uz Agatu Ruiz de la Pradu, ES Collection, Sandrin Filip, Romero Brajana, Mariju Šabić, Mladena Milivojevića Barona, Vasilija Kovačeva, Zoranu Miličić, Batu Spasojevića, Boška Jakovljevića i mnoge druge.

Autor: Ivana Knežević, NsHronika
Foto: Svetlana Braun i Irma Mićanović