Početna Gradske teme Večeras nastupaju hor OŠ “Đorđe Natošević”, bendovi “Čupavci” i “Tu ima zvuka”,...

Večeras nastupaju hor OŠ “Đorđe Natošević”, bendovi “Čupavci” i “Tu ima zvuka”, i DJ Kick Kong

0

IMG_2901

Tokom prvog vikenda “Novosadskog Winter Festa” Novosađani, i gosti iz drugih gradova, uživali su u vožnji fijakerom i fotografisanju sa konjima, pa smo često ispred Katedrale, početne stanice fijakera, mogli da vidimo redove.
Muzički program juče su na Singing Christmas Tree otvorili naši gosti “Dečiji hor kulturnog centra Beograd”, a nakon toga slušali smo bend “Mamorlook” i DJ sa Delta radija.

IMG_3291

Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, ukrase, poklone, suvenire, otvorene su od 9 časova, a večeras nastavljamo i sa muzičkim program.

IMG_2949

Na “raspevanoj jelki” od 18 časova nastupiće hor OŠ „Đorđe Natošević“ iz Novog Sada. Singing Christmas Tree, jedinstvena konstrukcija na kojoj nastupaju dečiji horovi, realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.
Gošća Singing Christmas Tree biće Agota Vitkai Kučera, operska pevačica i profesorka na novosadskoj Akademiji umetnosti, koja nam je rekla da praznike pamti po porodičnim okupljanjima, a da od “Novosadskog Winter Festa” očekuje da okupi i stare i mlade, ali i one koji su osećaju usamljenima.

IMG_3129

Program na bini otvara se u 19 časova i to nastupom dva benda “Čupavci” i “Tu ima zvuka”.
Od 20h slušaćemo muziku po izboru DJ-a Kick Kong.

IMG_3048

Na panoima koji su postavljeni na Trgu slobode, možete pogledati izložbu fotografija fotoreportera Radivoja Hadžića, kao i najlepša i najznačajnija umetnička dela iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

IMG_3237

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_2936

IMG_2998

Autor i foto: NsHronika