Početna Gradske teme Večeras slušamo hor “Čarobne frulice”, bend “Clyde” i DJ sa Radija AS...

Večeras slušamo hor “Čarobne frulice”, bend “Clyde” i DJ sa Radija AS FM!

0

IMG_1734

Raspevani i veseo petak na “Novosadskom Winter Festu” zahvaljujući nastupima Centra za muzičko obrazovanje “Muzika”, bendu “5 minuta slave” i DJ sa O radija.

IMG_1741

U dobrom ritmu nastavljamo i tokom vikenda. Večeras od 18h na Singing Christmast Tree slušaćemo hor “Čarobne frulice” iz Novog Sada. Povedite najmlađe da uživaju u novogodišnjim i dečijim pesmicama i đuskaju pored “raspevane jelke”. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

IMG_1940
Subotnje veče od 19h na centralnoj bini razdrmaće bend “Clyde” koji kažu da će im biti čast da nastupe na “Novosadskom Winter Festu” i da je ovo idealan način da se mladim bendovima pruži pažnja:

“Clyde je uvek tu da publici pruži dobru rokenrol svirku punu pozitivne energije. Energično, glasno ali i povremeno lagano, potpuno spajanje svirke sa publikom. Pokušavamo da spojimo glam 80tih sa novim interesantnim stilovima i onda da napravimo svima super žurku. Duh mladih koji je malo utihnuo u Novom Sadu. Nemojte nam verovati dođite, pogledajte i skačite.”

IMG_1802

Od 20h na centralnoj bini žurku pravi DJ sa Radija AS FM. Dobro poznate ritmove sa ovog radija već sada možete već slušati na Trgu slobode.

IMG_1934
Pored velike kolibe danas od 17h dovedite najmlađe da uživaju u muzejskim aktivacijama i igrama koje je priredila Galerija Matice Srpske.
Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.
U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

IMG_1832

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

IMG_1718

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

IMG_1716

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_1929

IMG_1909

IMG_1839

IMG_1815

IMG_1796

IMG_1736

IMG_1721

IMG_1773

Autor i foto: NsHronika