Početna Kultura Radionica “Majica sa tvojim potpisom” na Osmom NS Marketu

Radionica “Majica sa tvojim potpisom” na Osmom NS Marketu

0

NS Market i modni studio Cristonati Couture organizuju kreativnu radionicu pod nazivom “Majica sa tvojim potpisom“. Radionica će biti održana u okviru Osmog NS Marketa, u dvorcu “Eđšeg“, 31. avgusta, od 18 do 20 časova.

Nakon letnje pauze, kreativni i raspoloženi izlagači pripremili su modne kreacije za decu i odrasle, neobične i efektne detalje za svaki dom, različite proizvode od keramike, gline, kartona, fantastične i unikatne komade nakita i aksesoare. U centralnoj dvorani biće predstavljena i ponuda prirodne, ručno spravljene kozmetike, koja će prijati svakoj koži u jesenjim danima.

Tu je i ponuda autentične hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, slatka, rakije, kolači, proizvodi od meda…Ne zaboravite da na NS Marketu možete kupiti i organsko povrće, kao i različite namaze za vegane.

Posetioci i izlagači će uživati u muzici koju će puštati DJ Jovan, a u goste ponovo dolaze “Haos animatori“ koji će nas zabaviti novim atrakcijama. Biraće se i Naj štand Osmog NS marketa, pa će biti nagrada i za publiku i za izlagače. I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koji prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Inovativni segment ovoga puta pripremio je modni atelje “Cristonati Couture“. Od 18 do 20 časova organizuje radionicu “Majica sa tvojim potpisom“. Svoje umeće u kreiranju najvoljenijeg odevnog predmeta pokazaće deset učesnica koje su izabrane na konkursu. Tim “Cristonati Couture“ predvođen vlasnicom i kreatorkom Natašom Bodirožić pružiće stručnu podršku učesnicama u procesu stvaranja majica, a skice će izrađivati Jovana Bašić. Radove će ocenjivati žiri u sastavu: grafička dizajnerka Dušanka Sremački, fotograf Ranko Đurović i reditelj Slobodan Mojak.

Većina izlagača će prvi put predstaviti svoje proizvode na NS Marketu, što je dodatni razlog da se Novosađani i njihovi gosti pridruže u “Eđšegu“.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay