Početna Danas u gradu Besplatan zabavni program u Ledenoj šumi za vikend

Besplatan zabavni program u Ledenoj šumi za vikend

0

U susret predstojećim novogodišnjim praznicima Manifestacija Ledena šuma spremila je niz dešavanja kako bi posetioci kvalitetno ispratili i poslednji vikend u 2018. godini uz besplatan program i kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku.

Danas, 29. decembra, posetioce očekuje zabava za najmlađe uz “Haos animatore” koji će na programu Ledene šume nastupiti od 11 do 12 i 30 časova. Posle podne, u terminu od 16 i 30 časova sledi dečija predstava i druženje sa pozorišnom trupom “Vragolani” a večernji časovi rezervisani su za klizanje i zimske delikatese u Snežnom gradu i najbolje DJ hitove.

Nedelja, 30.decembar, programski će posetiocima ponuditi različite sadržaje za sve generacije. Jutarnje animacije za decu počinju od 11. časova a posebna atrakcija za posetioce biće i doček Moto Deda Mrazova koji će posetiti Ledenu šumu u 13 časova. Okupljeni članovi iz moto klubova “Apostoli”, “Otpisani” i “Horda”, će nakon svoje humanitarne rute po gradu i okolini doći i na druženje u Dunavskom parku gde su za najmlađe posetioce pripremili iznenađenja.

Specijalno nedeljno veče u Ledenoj šumi rezervisano je za dugo očekivani nastup Silvije Stanišić – novosadske Merilin Monro koja će, uz pratnju plesne grupe “Akokan”, na centralnoj muzičkoj bini nastupiti od 20 časova. Jedna od najtraženijih imitatorki u Srbiji – Miss Monroe, će svojim muzičkim repertoarom i jedinstvenim scenskim nastupom publici doneti dašak glamura zlatnog Holivuda.

Već u ponedeljak, 31. decembra, posetioce u Ledenoj šumi očekuje i zabavni program povodom tradicionalnog obeležavanja dočeka Dečije Nove godine. Tom prilikom će se, uz tradicionalni novogodišnji dečiji maskenbal, iz Dunavskog parka pustiti više od hiljadu balona.

Takođe, tokom vikenda u Ledenoj šumi, biće prikupljani i prilozi za humanitarnu akciju “Slatkiš za mog drugara” koju dvanaestu godinu za redom organizuje Radio-televizija Vojvodine.

Izvor: NSU
Foto: Promo