Početna Danas u gradu Deca iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad nastupaju na Štrand Summer...

Deca iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad nastupaju na Štrand Summer Festu

0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

PETAK – 09.08.

17:00h – Likovna radionica za decu
19:00h – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
20:00h – Nastup dece iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad – U okviru programa Trećeg festivala ljubavi u Novom Sadu, u februaru 2019. godine, humanitarnom akcijom “Srcem za muziku” sakupljen je novac kojim je ovim mališanima kupljena nova klavijatura, pomoću koje sada vežbaju i učestvuju u muzičkim radionicama u sklopu Dnevnog boravka ali koja je i značajno doprinela njihovim nastupima.

https://www.facebook.com/festivalljubavi/

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.