Početna Danas u gradu Dubioza, One Bit, Sara Jo i Bojana Vunturišević na OPENS koncertu na...

Dubioza, One Bit, Sara Jo i Bojana Vunturišević na OPENS koncertu na Spensu

0

“Dubioza kolektiv”, “One Bit”, Sara Jo i Bojana Vunturišević nastupiće danas, 14. decembra na OPENS koncertu u velikoj dvorani Spensa.

Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, “Dubioza kolektiv”, predvodiće program OPENS žurke, čime će biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu. Uz “Dubiozu” nastupiće i britanski producentski dvojac “One Bit”, koji u Novi Sad donose svoje hitove “My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me” sa Louis.

Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope nastupiće i Bojana Vunturišević i Sara Jo, te beogradski dvojac “Divolly & Markward”, kao i novosadski roots-reggae sastav “Killo Killo banda”.

Novi Sad je u 2019. godinu ušao sa 365 dana za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, kreativnost i inovacije koje se pre svega vide kroz kulturni, politički, ekonomski, društveni život Novog Sada i brojne omladinske programe. Zahvaljujući tituli Omladinske prestonice Evrope, veliki broj organizacija posvećenih mladim ljudima je realizovao značajan broj projekata, uz podršku volontera i Novosađana svih uzrasta. Velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.

Proslava će biti besplatna za sve Novosađane, uz obaveznu prethodnu registraciju na OPENS sajtu. S obzirom na to da je već osam hiljada ulaznica za žurku već podeljeno, pozivaju se svi zainteresovani da se zbog ograničenih kapaciteta prijave što pre i to OVDE.

Izvor: 021
Foto: Promo