Početna Party Time Doček je sutra u Novom Sadu – evo za šta je ostalo...

Doček je sutra u Novom Sadu – evo za šta je ostalo ulaznica

0

Sutra, 13. januara, u Novom Sadu održaće se spektakularni Doček u okviru kojeg će širom grada biti održano više od 40 događaja. Jedinstvena proslava Nove godine po julijanskom kalendaru biće još jedno uzbudljivo audio-vizuelno putovanje za sve Novosađane i Novosađanke, ali i sve goste koji 13. januar planiraju da provedu u Srpskoj Atini.

Veliko interesovanje za Doček 13. januara dovelo je do rasprodaje većine koncerata, ali za pojedine još uvek imate priliku da obezbedite svoju ulaznicu. Tako još uvek možete kupiti karte za neke od nastupa: Konstrakta i Zemlja gruva očekuju vas u Srpskom narodnom pozorištu, Shortparis u Fabrici, Haelos u Pozorištu mladih, ABOP u Radničkom domu, Ke Ma i Šihan Vang uz Silk & Wind Duo u Novosadskom poozorištu, a Sana Garić u Kulturnoj stanici Svilara.

Za pojedine koncerte prodaja će biti i na samom ulazu, a u pitanju su: ABOP, Sana Garić , Shortparis, Konstrakta i Zemlja Gruva i Haelos. Zbog velikog interesovanja, specijalno je obezbeđen vrlo ograničen broj ulaznica koje će se takođe prodavati na ulazu za sledeće nastupe – Sevdaliza, YU grupa i Divanhana.

Prodaja na ulazu, kao i otvaranje ulaza za sve nastupe na svim mestima biće sat vremena pre početka koncerta.

Rekordnom brzinom rasprodate su ulaznice za nastupe novosadskog di-džeja, producenta i muzičkog Maverika Space Motion & Tribe u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, uz Undercatt, još jedno veliko ime svetske elektronske scene, kao i za jednog od najvećih džez pijanista današnjice Tigrana Hamasyana u Gradskoj koncertnoj dvorani, Đorđa Davida i Ivane Peters u Kulturnoj stanici Barka, afričke r’n’b princeze Nneke u Sinagogi, pevačice čiji glas ruši granice i puni velike sale — Tijane Bogićević u Kulturnom centru Novog Sada, kao i za koncerte holandske muzičke dive Sevdalize u Srpskom narodnom pozorištu, jednog od najpriznatijih evropskih world music violinista Lajka Feliksa u Reformatorskoj crkvi, najboljeg džez benda iz Srbije Eyot u Kulturnoj stanici Eđšeg, svetski poznatog sastava Divanhana u Gimnaziji “Laza Kostić”, pevačice duhovne i etno muzike Danice Crnogorčević u Srpskom narodnom pozorištu i legendarne YU grupe u svečanoj sali NIS-a. Podršku programu YU grupe na Dočeku pružila je kompanija NIS.

U okviru Dočeka 13. januara u Kulturnoj stanici Bukovac program za decu održaće Udruženje umetnika Visoko C, a tamo će nastupiti i sjajne devojke koje čine tamburaški sastav La Banda. Fuziju zvukova u Kulturnu stanicu Rumenka donosi bend Kal, dok će poseban umetnički program prirediti lokalne organizacije u novootvorenoj Kulturnoj stanici Kovilj. U klubu Trema nastupiće makedonski ska-pank i rege bend Superhiks. Ulaz na ove nastupe je slobodan.

Deo Dočeka biće i programi u kultnim novosadskim kafićima, pa nas tako očekuje nastup di-džeja Marka Nastića, makedonskog sastava Dope Kukjata, kojem se pridružuju lokalni reperi Kene Beri i Zicer, a tu su i bend Gazorpazorp, sastav Šlagvort i mnogi drugi. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na sajtu docekns.rs.

Foto: Dočekns.rs/prtsc