Početna Party Time Green Love novogodišnji spektakl na Spensu 31. decembra

Green Love novogodišnji spektakl na Spensu 31. decembra

0

Ukoliko volite vrhunske žurke, dobar provod a i pasionirani ste ljubitelji rejva, Spens će u novogodišnjoj noći biti pravo mesto za vas! Najbolji izvođači, fenomenalna muzika koja pokreće, grandiozni svetlosni efekti na čak dva stejdža, dočekaće Green Love publiku 31. decembra na Spensu te joj podariti doček za pamćenje.

Čarolija novogodišnje noći kao i prethodne godine odvijaće se u holovima Spensa, na Goya & Friends stejdžu kao i Tauten stejdžu. Prvu ekipu činiće Goya čija muzika godinama osvaja svetske top liste. Takođe, za dobar provod biće zadužen i Branko Vuković kog mediji opisuju kao sinonim za dobar provod i kvalitetnu muziku, Mark Andersson čiji setovi čine miks deep house-a, tech house-a, progressive house-a i techno kao i vrhunska kombinacija Milanka Trifunčevića i W. aka Wizard.

Publika će na drugom stejdžu uživati uz fenomenalnog Brazilca Vinicius Honorio koji je neverovatnom brzinom doživeo međunarodni uspeh. Uprkos njegovoj istoriji u drum&bass žanru kao i produciranju, on je izdao više albuma i singlova i radio sa mnogim uglednim izdavačkim kućama, obilazio svet i velike, prestižne festivale, a kako kaže uvek se vraća svojoj ljubavi – tehnu. Vodeći se svojim srcem, njegov zvuk pravi pometnju među publikom a tako će nesumnjivo biti 31. decembra na Green Love festivalu. Pored njega, na Tauten stejdžu, nastupiće i poznati Miloš Vujović, TKNO i RanchaTek, članovi Tauten familije. U takvoj posebnoj, porodičnoj atmosferi, rejveri će imati priliku da dočekaju posebnu Green Love Novu godinu.

Požurite jer do subote, 21. decembra svoju ulaznicu možete obezbediti po ceni od 990 dinara, a nakon toga, karte u pretprodaji koštaće 1.290 dinara. Brzo posetite Gigstix prodajna mesta.

Budite deo novogodišnje “zelene” magije na Spensu i dočekajte sa nama 2020. godinu! #stayGreen

Autor: NsHronika
Foto: Promo