Početna Party Time Još pet dana do najvećeg techno dočeka “GreeNYE”

Još pet dana do najvećeg techno dočeka “GreeNYE”

0

Green Love - maj - Anna-116

Nakon nezapamćenog interesovanja za doček prošle godine i rasprodatih ulaznica, Respect DJs organizuju najveći techno doček 2017. godine na Spensu, pod nazivom GreeNYE!

31. decembra sprema se pravi techno spektakl na Spensu, za 3000 ljudi, na dva stejdža! Domaćini bina biće Wet Dreams i TAUTEN, neke od najčuvenijih techno organizacija u zemlji!

Boje Wet Dreams ekipe braniće Fakir, Dachony, Aleksandar Zec & friends, a na TAUTEN bini predstaviće se TKNO, Ilija Đoković, Andrew Meller i Sugar Lobby.

Ljubitelji techno zvuka iz cele zemlje i regiona i ove godine će imati priliku da na pravi način dočekaju narednu godinu i to uz velika tehno imena!

“Tauten” label osnovan je 2014. godine s idejom promocije tehno kulture. Etiketa okuplja kako mlade talente iz regiona, tako i trendsetere techno sveta. Alex Dolby, Eric Sneo, Skober, Spartaque, Spektre, samo su neka od imena koja se pojavljuju na “Tautenu”.

Između ostalih, Novu godinu dočekaćemo uz TKNO, DJa, producenta i vlasnika “TAUTEN” label-a. Inspirisan velikanima techno scene Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki i druge, on počinje da skuplja ploče i da ih pušta zajedno sa najboljim drugom u lokalnom klubu. Nakon dosta uloženog vremena i truda u svoje DJ veštine, narednih 10 godina TKNO radi na nekim od projekata kao što su: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage… U 2013. odlazi korak dalje i počinje sa produkcijom. Njegove trake u svojim setovima i danas puštaju svetski priznati DJ-evi kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren… Krajem 2014. otvara i svoj sopstveni label pod nazivom TAUTEN.

GreeNYE obeležiće i nastup Andrew Meller-a a.k.a. Andrije Antića, našeg DJ-a i producenta koji pleni densflorovima širom zemlje i regiona. Poznat po svojim autorskim trakama, Andrew se proslavio i napravivši pravu revoluciju na muzičkoj sceni. Nakon 20 godina od pojavljivanja Underworld-ovog hita “Born Slippy” u kultnom filmu Trainspotting, Andrew je napravio reinkarnaciju ove kultne trake koja je već zavladala plesnim podijumima u klubovima, ali i na festivalima. Njegov remiks pustila je čak i mračna techno kraljica Nicole Moudaber, a ako je sudeći prema reakcijama koje Meller dobija, hit će bez sumnje odzvanjati na žurkama širom sveta.

Pored Meller-a, pultom će zavladati i Sugar Lobby, uvek rado viđena techno dama, koja je nakon 10 godina postojanja na clubbing sceni stvorila jedinstveni stil mixanja. Pored toga što je nastupala u svim većim gradovima Srbije, Sugar lobby je rado viđen gost festivala i klubova u brojnim evropskim zemljama kao što su Poljska, Nemačka, Bugarska, Hrvatska i drugim. Njeni setovi su prožeti technom s etiketa poput CLR, krill music, token label, modularz, ostgut ton, a njen prvi Ep u saradnji sa TKNO-m,potpisuje za poznati Organism label. Uz ova sjajna techno imena, na SPENS stiže i naš di-džej i producent Ilija Đoković, mladi i perspektivni momak iz Smedereva. On polako osvaja sve klubove i žurke po Srbiji i u velikom je usponu što se naše techno scene tiče. Izuzetno dominantan i inovativan na producentskom polju, on stvara trake koje njegove setove čine drugačijim i zapaženijim, a one se mogu zapaziti u setovima kod većine DJ-eva iz Srbije.

Wet Dreams, serijal žurki koji je u poslednje dve godine potpuno zaveo klabere i postao sinonim za dobro partijanje biće zadužen i za nezaboravan doček 2017. Majstori dobrog zvuka koji stoje iza Wet Dreams žurki su Fakir, Dachony i Zec, vrsni poznavaoci muzike koji svojim deep i tech-house setovima šire pozitivnu energiju i publiku dovode u stanje ekstaze. Čuveni novosadski DJ Fakir okupio je Wet Dreams ekipu spontano. Na jednu od svojih žurki je kao goste pozvao Aleksandra Zeca i Danijela Jovanovića a.k.a. Dachony-ja i tako stvorio idealnu kombinaciju. Njihova zajednička pozitivna energija koja vlada na žurkama ne može da se opiše rečima… mora da se doživi.

Obezbedite svoju ulaznicu na vreme! Još samo dva dana cena promo ulaznice iznosiće 990 dinara! Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i putem sajta www.gigstix.com.

Autor: NsHronika