Početna Party Time Novosadski Oktoberfest: Održano takmičenje u držanju krigli na Trgu slobode

Novosadski Oktoberfest: Održano takmičenje u držanju krigli na Trgu slobode

0

Četvrto izdanje “Novosadskog Oktoberfesta” održaće se 18. i 19. oktobra u Master hali Novosadskog sajma.

Takmičenje u nošenju krigli piva, za muškarce i za žene, održano je danas na Trgu slobode, kao zagrevanje pred festival. Pobedu u ženskoj konkurenciji odnela je ekipa “Švabice”, dok su u muškoj pobednici “Pivopije”.

Svi učesnici takmičenja dobili su 5 ulaznica za Novosadski Oktoberfest 2019, za petak veče i 1 vaučer za pivo! Najistrajniji među njima dobili su i dodatne nagrade: 1. mesto još 15 vaučera za pivo; 2. mesto još 10 vaučera za pivo i 3. mesto još 5 vaučera za pivo.

Pored piva, kobasica i pereca, očekuje vas muzički program u sklopu kog će nastupiti neka od najpopularnijih imena regiona. Glavne zvezde Novosadskog Oktoberfesta 2019 su: “Blaža i kljunovi”, “Atomsko sklonište”, “Van Gogh”, “Zbogom Brus Li”, “Ortodox Celts”, “Jura Stublić i Film”, “Električni orgazam”, “Dejan Petrović i Big Band”i mnogi drugi. Ovo su samo neka od imena sa programa, a za svakoga je spremljeno nešto za određeni muzički ukus.

Fеstivаl “Novosadski Oktoberfest” prošle godine je okupio preko 15 hiljada posetilaca, popilo se preko 35 hiljada litara piva najpoznatijih pivara i desetina zanatskih, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći.

Ako još niste kupili karte, požurite na sajt www.gigstix.com ili na neko od prodajnih mesta GIGS TIX-a, a još informacija o Novosadskom Oktoberfestu potražite na: http://oktoberfest2019.org/program-2019/ , https://www.facebook.com/ns.oktoberfest/.